Tagrender

Mangler du tagrender til dit nye hus, eller trænger de til en udskiftning? Så har VVS Firmaet TH. Jensen A/S løsningen. Vi har mere end 65 års erfaring med blikkenslagerarbejde og kan derfor leverere den service, du foretrækker, når der skal monteres tagrender til nybyggelse, tilbyggelse og renovering.

Stor ekspertise

Hvilken type af tagrende, der skal monteres, er op til dig. Vi tilbyder både halvrunde, kvartrunde og firkantede og i kobber eller zink. Hvis du oplever, at dine tagrender ødelægges, fordi de er for lange, kan vi montere ekstra ekspansionsstykker, således at det ikke gentager sig. Vores medarbejdere står klar med deres store ekspertise til at vejlede dig i enhver given situation.

 

​Til private og erhverv

​Hvad enten du har brug for den ene eller den anden løsning, garanterer vi kvalitetsbevidst arbejde. Vi har stor erfaring i arbejdet med både private og erhverv. VVS Firmaet TH. Jensen A/S sætter en ære i veludførte opgaver, og derfor finder du ingen bedre samarbejdspartner end os.

Kontakt os i dag

​Har du spørgsmål til vores arbejde med tagrender, er du altid velkommen til at kontakte os på 66 11 31 70​, hvor vi tilbyder uforpligtende vejledning. Vi monterer på hele Fyn og har en stor kundekreds i Odense.