66 11 31 70 th.jensen@th-dk.dk

Erhverv

Vores dygtige og velkvalificerede medarbejdere tilbyder virksomheder servicering af deres vand-, varme-, tryklufts- og gasanlæg.

 

Med mange års erfaring og store ekspertise skaber vores medarbejdere optimale løsninger for din virksomhed. Vi har især fokus på minimering af vand- og varmeforbruget, ligesom vi har hjulpet flere af vores faste kunder med en besparelse på trykluftssiden ved at udbedre utætheder i rørsystemerne.

 

Spar penge med en fast serviceaftale

Vi tilbyder virksomheder en fast årlig eller halvårlig serviceaftale, hvor vi gennemgår de forskelige anlæg og aflæser målere.

Som autoriseret VVS-installatør er vi kvalificeret til at opdage netop disse fejl eller forkerte indstillinger på jeres anlæg og derved minimere regningerne eller sørge for at undgå store og omkostningstunge reparationer eller udskiftninger.​

Vi tilbyder også vores erhvervskunder en automatisk styring af varmeanlæg samt opkobling på CTS-anlæg og indregulering af anlæg.​ Vi sørger altid for at knytte en fast medarbejder til din virksomhed.​

 

Kontakt os på telefon 66 11 31 70, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder vores erhvervskunder i Odense og på resten af fyn.

Det siger vores kunder:

Kontakt os