66 11 31 70 th.jensen@th-dk.dk

Badeværelse

Går du med drømmen om et funklende nyt badeværelse med alle de nyeste faciliteter? Eller ønsker du bare et badeværelse, der er funktionelt og praktisk? Måske begge?​

VVS Firmaet TH. Jensen A/S i Odense kan tilbyde en bred vifte af mulige løsninger. Det inkluderer alt fra store, luksuriøse løsninger, hvor der er kælet for hver enkelt lille detalje, til funktionelle og prisbillige badeværelser med fokus på en god kombination af pris og kvalitet.​

Vi påtager os fagentrepriser såvel som totalentrepriser – du bestemmer.

​Få en totalløsning

Vi har ingen begrænsninger og stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, så du er sikker på at vælge de rette løsninger. Vi kan hjælpe med – eller stå for – hele processen med indhentning af godkendelser fra relevante myndigheder, udfærdigelse af tegninger og styring af de øvrige faggrupper.

Alle materialer kan vi levere, så du ikke behøver spekulere på noget. Dermed kan vi klare hele opgaven fra start til slut: Fra nedtagning af det gamle badeværelse til et nyt badeværelse står færdigopført og rengjort.

​Også specialløsninger indenfor nye badeværelser

Har du en speciel håndværksmæssig udfordring, tager vi den gerne. Vores dygtige håndværkere og mestre kan hjælpe dig med selv de mest komplicerede VVS-opgaver. Med vores mangeårige erfaring og høje ekspertise er vi i stand til at komme med professionelle løsninger, der skaber en merværdi, som kun en fagudlært kan opnå.

​Kontakt os for tilbud på nyt badeværelse

Ønsker du yderligere oplysninger om badeværelser, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på hjemmesiden på telefon 66 11 31 70  eller via mail: th.jensen@th-dk.dk.

Vi hjælper kunder med badeværelser og VVS på hele Fyn.