66 11 31 70 th.jensen@th-dk.dk

Blikkenslager i Odense

Når det kommer til blikkenslagerarbejde, finder du ingen samarbejdspartner, som kan levere så flot håndværk som VVS Firmaet TH. Jensen A/S. Vi sætter en ære i høj kvalitet og veludført arbejde, og det har vi gjort i over 60 år.

Alle blikkenslageropgaver udføres

Vi har stor erfaring med en lang række opgaver inden for blikarbejde. Det inkluderer en lang række specialløsninger, som vi har lavet for mange af vores kunder. Skal vi nævne nogle af de standardkategorier, at vi som blikkenslagere normalt beskæftiger os med så drejer det sig blandt andet om:​

 

Kort sagt skal du lede længe efter vores begrænsninger. Med vores professionelle tilgang til arbejdet, kan vi skabe et perfekt og fejlfrit resultat, der skaber en merværdi for vores kunder, som kun en fagmand kan. Vi rådgiver gerne om specialløsninger og udfører dem efterfølgende i vores sædvanlige høje kvalitet.

Certificeret blikkenslager

Vi er blandt andet certificeret som Reihnzink-blikkenslager. Det indebærer, at der stilles en række krav til vores kompetencer og videreuddannelse. Ønsker du zink udført af de dygtigste blikkenslagere, så vælg VVS Firmaet TH. Jensen A/S til din næste opgave. 

Kontakt din blikkenslager i Odense på Fyn

​Har du brug for yderligere oplysninger om blikkenslager og VVS arbejde, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på hjemmesiden, på telefon 66 11 31 70 eller via th.jensen@th-dk.dk. Vi opererer hovedsageligt i området omkring Odense, men servicerer kunder på hele Fyn.

Afdelingsleder: Kim Vengaard

Email: kjv@th-dk.dk

Tlf: 21681152