66 11 31 70 th.jensen@th-dk.dk

Energirådgivning på Fyn

Det er ikke for sjov, at energirenovering er blevet et ofte anvendt ord i forbindelse med byggerier, VVS og ombygninger overalt i landet. Bestil en energirådgivning i Odense og resten af Fyn.

 

​Forskellige energiformer

Med vedvarende energiformer som jordvarme, varmepumper, pillefyr, solvarme etc, er der store penge at spare på vand- og varmeregningen i al fremtid, og hos VVS Firmaet TH. Jensen A/S i Odense på Fyn, har vi specialiseret os inden for energirådgivning og -renovering.

Energirådgivning med et formål

Synes du energi-snakken kan være forvirrende? Det kan vi godt forstå. Derfor tilbyder vi energirådgivning fra vores energirådgiver.

Man kan naturligvis godt renovere enkelte dele for at spare på vand og varme, men ofte kan det faktisk bedre betale sig at få lavet den komplette renovering på én gang.

 

En gennemtænkt løsning

Med vores energirådgivning får du en gennemtænkt løsning fra A til Z, hvor alle installationer bliver tænkt ind i en helhedsorienteret energirenovering med optimale besparelser på alle områder. 

Vi har en energirådgiver ansat i firmaet, som kun beskæftiger sig med netop energirådgivning og at finde løsninger, der matcher kundernes ønsker, samt giver dem markante besparelser.

Kontakt os for energirådgivning i Odense & resten af Fyn

Vil du vide mere om, hvilke muligheder du har for en energirenovering eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en energirådgivning, så er du velkommen til at kontakte vores kontor i Odense på 66 11 31 70 eller på mail th.jensen@th-dk.dk

Her kan du også høre nærmere om fjernvarmeeftersyn, som vi også udfører.

​Alle vores medarbejdere er veluddannede folk, som sætter en ære i at levere høj kvalitet i alle løsninger uanset hvilken type renovering, der skal udføres.