66 11 31 70 th.jensen@th-dk.dk

Facadebeklædning i Odense og hele Fyn

​Ønsker du en facadebeklædning, der klæder dit hus og tilmed er nem at vedligeholde? Så har vi løsningen i Odense og på hele Fyn. VVS Firmaet TH. Jensen A/S har stor erfaring med blikkenslagerarbejde og facadebeklædning. Vi kan tilbyde lige præcis dén facadebeklædning, du ønsker i forbindelse med renovering eller tilbygning.

Vedligeholdelsesfrit og miljøvenligt

​Foruden at give huset dets udseende er facadebeklædningen også det beskyttende element mod alskens vejr. Vi tilbyder dig vedligeholdelsesfrie beklædninger, der holder vandet væk fra isoleringen, uden at du skal spekulere på det. Tilmed kan en beklædning fås med klimaskærm, der er et 100 % genanvendeligt naturprodukt.

 

​Facadebeklædning af kvalitet

​Når det kommer til facadebeklædning, går vi meget op i at levere et veludført stykke arbejde, der fokuserer på kunden og tilbyder den rette vejledning. Er det de værdier, du søger, er VVS Firmaet TH. Jensen A/S den rette samarbejdspartner for dig. Det gælder både for private og erhverv.

 

Mange års erfaring i branchen

 

I vores mange år i branchen har vi udført facadebeklædning for både private og erhverv. Gennem disse mange år, har vi opbygget en bred erfaring, der i dag kommer vores kunder til gode. Vi leverer nemlig altid kun arbejde i højeste kvalitet og kan altid stå inde for resultatet. 

Vil du vide mere om facadebeklædning?

​Du er altid velkommen til at kontakte os på 66 11 31 70​, hvis du skulle have spørgsmål angående facadebeklædninger eller VVS. Her tilbyder vi uforpligtende vejledning. Vi leverer facadebeklædning på hele Fyn og har en stor kundekreds i Odense.