66 11 31 70 th.jensen@th-dk.dk

Få et smukt skifertag i Odense og hele Fyn

Hos TH. Jensen har vi stor erfaring med udskiftning og montering af skifertag i Odense og resten af Fyn. 

 

Naturskifer efter dine ønsker

 

Hvis du ønsker et professionelt skifertag, så har du igennem os fundet den rette samarbejdspartner at kontakte. Når du anvender os til at opføre dit tag i naturskifer, får du altid et optimalt resultat, som stemmer overens med dine ønsker og krav til et skifertag. ​

 

Stor erfaring med skifertag på Fyn

 

Vores store erfaring igennem årene med utallige skiftertag projekter gør, at vi klarer arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvalitetsniveauet. At vi klarer arbejdet på kortest mulige mandetimer, afspejler sig i fordelagtige priser på veludført arbejde. Vi har certificering til opførelse af naturskifer, og hos os har du garanti for et flot og tilfredsstillende skifertag!

 

Fokus på kvalitet

 

Vi lægger en stor vigtighed i resultatet af vores arbejde. Derfor er det meget vigtigt for os at benytte de bedste materialer og de bedste samarbejdspartnere. På den måde kan vi garantere et resultat af høj kvalitet, der udover at være æstetisk smukt, også har en lang holdbarhed. 

 

​Kontakt os og hør mere om skifertag

 

Du er velkommen til at kontakte os på 66 11 31 70 eller på mail th.jensen@th-dk.dk Du skal også være velkommen til at besøge os personligt på vores adresse for en snak om dine muligheder vedrørende skifertag. ​

Vi giver gerne råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud, også inden en eventuel aftale indgås. Gennem tiden har vi lagt mange tage, blandt andet i Odense og på resten af Fyn, og den dag i dag oplever vi henvendelser fra hele landet, båret op af vores gode navn og rygte.

 

Læs mere om tagrenovering og tagrender