66 11 31 70 th.jensen@th-dk.dk

Tagrenovering i Odense

Vi klarer alt inden for tag og tagrenovering

 

Hos VVS Firmaet TH. Jensen klarer vi alle opgaver inden for tagarbejde og tagrenovering på hele Fyn og ved større opgaver også i resten af landet. Med mere end 60 års erfaring i branchen har vi både erfaringen, kompetencerne og de rette materialer til at varetage alle former for arbejde med tag. Vi kan klare alt fra reparationer på inddækninger og udskiftning af tagrender til totalentrepriser af tag - ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os!

Vi arbejder med zink, kobber, aluminium og naturskifer og varetager blandt andet følgende opgaver:

  • Tagrender
  • Nedløb
  • Inddækninger
  • Diverse reparationer
  • Totalrenovering af tag
  • Og meget andet!

 

Professionelle og kvalitetsbevidst tagrenovering på Fyn

 

Hos VVS Firmaet TH. Jensen engagerer vi os altid i at levere et stykke arbejde af høj kvalitet og en professionel kundeservice. Vores vigtigste vision er, at du skal stå tilbage med et tilfredsstillende og solidt resultat, hvad enten du blot har fået udskiftet tagrender eller har fået lagt helt nyt naturskifertag. Når du væger os som samarbejdspartner kan du være sikker på at alle aftaler og tidsfrister og aftaler overholdes til punkt og prikke.

 

Forlæng dit tags levetid

 

Dit tag er et yderst udsat område på dit hus og har en beskyttende funktion for resten af huset. Vind og vejrforhold slider på husets tag og kan forårsage både større og mindre skader. Det er derfor vigtigt, at du jævnligt tjekker tilstanden på dit tag og gør noget ved eventuelle skader, så skaden ikke tager om sig – det kan komme til at koste dig dyrt i sidste ende. Som professionel fagmand sørger vi for, at dit tag altid er i tip top stand!

 

Tøv ikke med at kontakte os, vi er også landsdækkende!

 

Med base i Odense foretager vi tagrenovering og andet tagarbejde for kunder over hele Fyn, og ved større opgaver kører vi også gerne over både Storebælt og Lillebælt. Har du spørgsmål til vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os på 66 11 31 70 eller sende en mail til th.jensen@th-dk.dk.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Læs blandt andet om skifertag